* POST POST LAIN *

Sunday, May 21, 2017

.:: Cendol Durian Pulau ::.

Bismillah.. :)
Assalamualaikum

Jalan-jalan cari makan kali ni membawa Ifa ke sebuah kedai yg diberi nama Cendol Durian Pulau. Ifa tak pasti kenapa owner kedai tu pilih nama ni, mungkin sbb kedudukan kedainya seberang dengan Pulau Pangkor atau durian tu berasal dari tempat yg bernama pulau..hehe

Okeh, kedai ini terletak di stesyen bas Lumut, Perak. Kira Ifa bernasib baik dapat merasa cendol ni. Masa buat order tu dia kata cendol durian dah habis, yang ada cendol special, cendol biasa..Ohoiiii sadis..tapi kalau dah namanya rezeki, abang kedai tu kata ada semangkuk lg..Alhamdulillah
Dapatlah cendol durian semangkuk, cendol special semangkuk..

Rasa dia boleh tahan..kira Ifa boleh rekomen lagi kat korang semua..sejuk je masuk kat anak tekak ni kan..Ohh, terlupa..selain cendol, kat sini ada laksa. Tapi Ifa tak order laksa aritu sbb perut masih kekenyangan. So, klu korang datang jalan-jalan kat Lumut jangan lupa singgah okey..tapi kena cepatlah, risau durian habis..haaaaaa, korang order jela cendol lain


Cendol durian semangkuk RM10


Nampak tak Aysara mama pun teruja nak makan durian..nyumm nyummm



Life Is About Change Sometimes It's Beautiful Sometimes It's Painful Most Of The Time It's BOTH..Thanks For Reading

1 comment:

  1. RM10 cendol durian tu😱😱 nak try gak la nanti

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Tinggalkan komen korang kat sini ye
Mekasih..!!