* POST POST LAIN *

Sunday, November 27, 2016

.:: Jalan-Jalan Cari Makan: Warung Persatuan Nelayan, Lumut ::.

Bismillah.. 😊
Assalamualaikum

Hai followers blog daisyisland yg ifa kasihi semuanya..hope sihat dan ceria hendaknya ye..

Sapa kat sini suka sangattt makan?? Pegi mana² mesti nak singgah kedai makan..okeh, kita geng kalau macamtu.. 😋

Kali ni ifa nak bawak korang Jalan² Cari Makan kat area Lumut, Perak..kita ke Warung Persatuan Nelayan..macam² menu makanan laut yg korang bleh dpt kat sini..rasanya pun bleh tahan sedap..

Yg best ni ada menu tambahan, kita bleh order dari brader kat situ..ini dia kupang bakar..setengah kilo rm5 (masa ifa makan)..

Ni nasi goreng ketam..bkn diambil isinya pastu goreng dgn nasi tau..ketam tu sekor diletaknya..memang berbaloi

Ni mee udang meletop..udang bersaiz sederhana..port tu mcm makan sizzling mee kan

Adik ifa dan isteri pilih menu nasi goreng udang..

Serius ifa nak bgtau ni..warung ni memang ramai pengunjung..harga yg dikenakan pun sangat berpatutan..
Jika dari jalan utama, Warung Persatuan Nelayan ini agak ke dalam lokasinya..so, korang yg dtg jln² atau bercuti ke Lumut, bleh la singgah kat warung ni ye

Okehh, jumpa di next entri..selamat malam 😉


Life Is About Change Sometimes It's Beautiful Sometimes It's Painful Most Of The Time It's BOTH..Thanks For Reading

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..
Tinggalkan komen korang kat sini ye
Mekasih..!!