* POST POST LAIN *

Saturday, July 20, 2013

.::. Segmen Kad Raya By DiyanaHani .::.

Assalamualaikum..

salam ceria di bln ramadhan ini.. sdar x sdar dah 11 hari kita berpuasa kan? Haa.. x lama je lg nak raya kan, apakata jom kita join segmen kad raya HANI si kiut miut tu.. mana tau kan rezeki anda menang, dpt kad raya dr hani

 

 Segmen Kad Raya by DiyanaHani berlangsung selama seminggu iaitu bermula pada 20/7/2013 sehingga 27/7/2013.Segmen ini  diadakan untuk memberi penghargaan kepada penyokong-penyokong blog ini bersempena dengan hari raya aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi. 


KLIK BANNER DAH JOIN 



2 comments:

  1. salam...singgah blogwalking sini dr segmen yang sama :) done follow. salam kenal ...http://samdia.blogspot.com/2013/07/segmen-kad-raya-by-diyanahani.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi merajinkan diri untuk join segmen ini.Penyertaan anda sangat dihargai...Pemenang akan diumumkan bila-bila masa sahaja..Sila alert...Senarai peserta telah diupdate.Jom bw sebelum pemenang diumum..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/senarai-blogger-comel.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Tinggalkan komen korang kat sini ye
Mekasih..!!