* POST POST LAIN *

Saturday, February 23, 2013

.::. Datanglah Beramai - Ramai!! .::.

Assalamualaikum..

Fuhhh.. esok yg meletihkan!! Aku n staff yg lain terlibat tuk program ni .. karnival ni akan mengumpulkan 1juta rakyat Perak (smpi ke x sasarannya ntah lerr)..
Jemputlah dtg beramai2 ke Karnival Membaca 1Malaysia ni terutama yg duk kat Perak la
MOH LE KOME WEHhhh!!
bermcm2 aktiviti yg anda boleh sertai.. "biar cpt jgn lambat".. 
war2kan pada famili, sahabat handai, pakcik makcik, pakngah makngah, paklong maklong, anak2 menakan, tok2 menakan..smua lahhh (over plak nak taip)..hehe


pada smua yg berkunjung ke blog ni dan sudi follow, tgl jejak korang ye.. lpas setel je smua dan ade masa tuk ber'blog' aku akan follow balik.. tuk 2 hari ni mmg aku bz gilerr.. petang ni pas keje dah kene gerak.. 
esok Ketua Pengarah, Dato'2 nak turun, smua persiapan sebuk tuk disiapkan 
(nasib baik la aku x terlibat dr awal)..huhu

DATANG JANGAN TAK DATANG!!

2 comments:

  1. cik akak di Sarawak..kalau dekat memang akak mai sana..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. uihhh..kene naik belon plak klu nak mai..hehe

      Delete

Assalamualaikum..
Tinggalkan komen korang kat sini ye
Mekasih..!!