* POST POST LAIN *

Sunday, September 6, 2009

..: Replika KLCC :..

... ape yg pntg kerjasama ...hehe

nilah replika KLCC yg dihasilkan..wlupun x bape menarik tp leh la dibanggakan..hehe..actually bdk2 ni ade p'tndingan mencipta menara dr bhn2 t'pakai (kitar semula) sempena bln kemerdekaan kat skolah dorg..memndangkan sapa2 yg nak menyertai..1 group 5 org, jd dorg pun msuk la..dan dorg pun dtg jmp aku nak minta idea dan jdkan ni sbg slh 1 xtvt kelab membaca bg group kami...bhn2 yg kami gunakan x ssh pun, mudah dicari..kami hny gunakan botol mineral, suratkhabar lama, gam..pastu gunakan kaler air tuk jdkan jalur gemilang..landskap nya dorg wat sndri..aku tlg tuk ini aje (mmg hampeh mentornya..hihi)nak wat ucapan ckit..thanks to oya sbb sumbangkan idea..mekasehhhhh!!!..hihi


inilah hasilnya


H.A.M.P.E.H


wat keje tu hati2 ek..


akak tulun2 yg mane ptt je ye..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..
Tinggalkan komen korang kat sini ye
Mekasih..!!