* POST POST LAIN *

Thursday, April 25, 2013

.::. Tolong Saya, Bantu Saya .::.

Assalamualaikum...

korang smua apa kabar? korang baca tajuk tu agak2 korang simpati x ngan sy? harap ada la ye..
sy btul2 perlukan bantuan.. korang tgok gmbar kat bwh ni, sy nak tau mmg HTML dah tukar mcmni ke??
kat mana nak klik expand widget tu?? sbenarnya sy dah lama x edit blog (msuk code html baru) tp smlm bla sy nak edit..klik je kat HTML tu kuar menatang alah ni.. terus blur.. smpai ilang sy pnya template lama.. abis berterabur.. nasib baik ada back up bln lps.. tu pun dah lari byk


sudilah bantu sy yg serba xtau ni :( :(
sgt2 memerlukan bantuan dan kesudian anda smua mghulurkan bantuan, amat2 lah dihargai
- mcm wat surat rasmi plak -
please.. please.. please




10 comments:

  1. saya nie pun baru lagi berblogging. Tapi mmg dh takde benda klik expand widget tu.mula2 tekan kat dalam tempat template tu. Lepas tu tekan ctrl + f. Nanti ada kotak search keluar. masukkan code kat situ. harap2 nie membantu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo yeke..mekasih ye, hrap2 kali ni bleh

      Delete
  2. cari kod bskin. tepi bskin tu ada arrow hitam kecik kan. tekan situ. nanti keluar semua code blog kita. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih ye..lain kali kene rajin updates :D

      Delete
  3. yg baru ni lebih senang...hehe.tapi kita tak dapat nak bantu terangkan..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang ekk?? apapun kene pndai godek2.. ye x?? mekasih tau :D

      Delete
  4. arrow hitam kecik tu, kena klik semua.. jangan tinggal walau satu arrow pun kalo tak sure code mana yg nak diedit.. lepas tu baru boleh edit mcm biasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. prasan gak arrow tu, tp xtau fungsinya apa..mekasih ye sbb tlg :)

      Delete
  5. Oke cara edit senang je.. cara ni tak sama macam dulu leh tekan F3 je.. yang baru takyah klik expand wdget dah memang dye auto. Ok cara nak cari kode... first tekan serentak CTRL+F .. pastu dia keluar kotak pastu taip no "12" or "13".. kode asal akan keluar.. so tu je.. tak faham pm Am kat blog yer..

    BeautifulNara Terjah Blog Aminin, Siapa Abang Nara Sebenarnya? - Hot

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Tinggalkan komen korang kat sini ye
Mekasih..!!